Aloe Vera este denumită de către chinezi “remediul armoniei”, este de asemenea admirată de ruși pe care au numit-o “elixirul tinereții” și mult, mult timpuriu folosită de către egipteni care o numeau “plantă nemuriri”. Aloe Vera (Barbadensis) este o farmacie într-o plantă. Acest blog îți va arată în detaliu bogăția numită Aloe Vera.

Frunze de aloe vera barbadensis
Aloe Vera Barbadensis

Această plantă minune este utilizată de secole de femeile indiene pentru a-și menține frumusețea. Celebrele regine Cleopatra și Nefertiti – se spune că iubeau în mod deosebit acesta plantă.

Aloe Vera Barbadensis conține peste 200 substanțe active, 18 aminoacizi, vitamine și minerale (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, zinc și cupru) de asemenea. Conține o enzima foarte inteligență are reduce inflamarea și e un adevărat cocktail de hormoni vegetali care stimulează creșterea celulară și ajută enorm la cicatrizare. Toate aceste beneficii cumulează cu o hidratarea intensă a pieli.

Cumpara acum Forever Aloe Vera Gel ! Click aici!

Aloe Vera Detoxifiant și Purificator

Nutriționistul internațional, Dr. Gillian McKeith explică într-un capitol dedicat plantei Aloe Vera și bazată pe studii proprii în clinică pe care o conduce arată faptul că Aloe joacă un rol important în detoxifiere și purificarea organismului. Mai precis reglarea nivelului toxinelor microbiene și a toxicitatii intestinale. Se știe de foarte mult timp că multe boli își au originea într-un colon intoxicat. Dr. Gillian menționează și subliniază faptul că Aloe Vera poate ajută considerabil la detoxifierea colonului.

Aloe Vera Barbadensis

Aloe Vera – este utilizat atât uz intern cât și uz extern!

UZ INTERN: Practic când se bea sănătate nu există o ora fixă la care trebuie să nu trebuie să luați aloe vera, dar recomandăm următoarele: înainte de micul de jun cu 30 de minute se poate începe cu 30-50 ml aloe/zi și se poate crește progresiv cu până la 120 ml/zi. De asemenea este foarte important că pe perioada consumării gelului de aloe vera să se conume foarță multă apă până la 1,5-2 litri pe zi, ceea ce este de bun simt, fiind cantitatea pe care și doctorii ne o recomandă zilnic.

UZ EXTERN: Gelul de Aloe Vera este recomandat în îngrijirea pielii. Este folosit în cazul durerilor reumatice și celor articulare, poate fi folosit și în cazul leziunilor cutanate datorită efectului de dezinfectant și cicatrizator.

Minune Cosmetică

Cosmetice Forever Living Products! Click aici!

Aloe Vera are efecte minunate asupra pielli atât că un cosmetic în combatarea acneei și celulitei dar și efecte recunoscute asupra căderii părului, îngrijirii părului uscat și deteriorat. Potrivit în cazul arsurilor solare și tratatea tenului iritat. Igienă orală este un alt segment prin care aloe vera poate poate face minuni.

E foarte bine de știut că sunt foarte multe produse pe piață care pretind că au o “concentrație” mare de aloe vera în componentă lor. Important de știut că produsele care au la baza “pulbere de aloe vera” și diverse forme ale aceesteia din păcate nu oferă calitate.

Detalii, reduceri și sfaturi personalizate ! Abonează-te !

[contact-form-7 id=”195″ title=”Contact form 1″]

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?