Cum să îți păstrezi articulațiile și mușchii sănătoși. Cu toții știm că libertatea de mișcare reprezintă un tel pe care fiecare dintre noi îl are. Statisticile demonstrează o creștere exponențială a comercializării de produse de îngrijire a articulațiilor și a mușchilor.

În 2019 această piață este mai activă că niciodată! Se estimează faptul că valoarea acesteia este de 9 miliarde de dolari, de 2 ori mai mare decât în 2017.

Muschi si articulatii sanatoase
sursa: pixabay

Un fapt interesant este că cel mai mare interes pentru sănătatea mușchilor și a articulatilor este regăsit în rândul tinerilor.

Ce trebuie să faci pentru a avea în 10 zile mușchi și articulații sănătoase?

Prezentam Forever Move. De la lansare și până astăzi să remarcat pe tot globul pentru rezultatele sale remarcabile. Forever Move este un amstec natural din două ingrediente puternice care susțin sănătatea mușchilor și a articulațiilor, combinație care nu mai este regăsită in nici un alt produs de pe piață.

Forever Move este un produs ideal pentru:

 • Atleți și sportivi de performanță
 • Persoane interesate de un stil de viață activ
 • Persoane interesate de un stil de viață sănătos
 • Adulți aflați la maturitate
 • Persoane care depun muncă fizică asiduă
 • Persoane sedentare și care lucrează multe ore la birou

Cumpără Forever Move ! Click aici !

Știam de foarte mult timp că glucozamina și condroitina ajută articulațiile și mușchii – dar compania Forever a dorit mai mult. Astfel Forever Move este o combinație unică prin care s-au demonstrat rezultate în 7-10 zile de la administrare cu o eficientă de 5 ori mai mare decât dacă glucozamina și condoitina ar fi administrate separat.

Îți dorești un sfat profesional cum să îți crești imunitatea, starea fizică și mentală? Dacă da urmează pagină noastră de contact! Click aici!

Membrana cojii de ou, numită NEM (Natural Egg Shell Membrane), este un ingredient natural, de proveniență alimentară, care furnizează condroitina, acid hialuronic, glicozaminoglicani și colagen. Acest ingredient revoluționar, studiat și testat, susține libertatea de mișcare, sporește confortul și flexibilitatea articulațiilor, promovează sănătatea cartilajelor, reduce rigiditatea articulațiilor și grăbește recuperarea după antrenamentele fizice. Cine ar fi crezut că un ingredient atât de delicat are atât de multă putere?

Eficacitatea acestuia este dovedită științific, studiile demonstrând că NEM:

 • reduce durerile și rigiditatea articulațiilor și susține sănătatea acestora
 • oferă rezultate rapide în 7-10 zile de la administrare, cu îmbunătățire
 • continuă în următoarele 30-60 de zile de administrare
  favorizează un răspuns antiinflamator corect în organism

Muschi si articulatii sanatoase! Click aici !

Turmericul, un ingredient cheie

Turmericul este cunoscut de mii de ani pentru efectele de susținere a sănătății articulațiilor și pentru potențarea procesului antioxidant din organism. Forever Move are un procedeu patentat de crește a biodisponibilitatea cu 200%, permițând organismului o absorbție maximă pentru că ingredientul să funcționeze optim.     

Cumpara Forever Move ! Click aici !

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noutățile

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?