Astăzi aflăm despre benefiicle produselor apicole. Totul de la compoziție, consum și produse! 🙂 Pregătiți?

Este uimitor cum o vietate atât de mică precum albina poate juca un rol vital în echilibrul întregii planete! Multe dintre lucrurile care considerăm
că ni se cuvin în fiecare zi nu ar fi posibile fără efortul neîncetat al harnicelor albine.

Pe lângă rolul crucial pe care îl au în susținerea vieții pe planetă, albinele furnizează surse incredibile de nutriție și energie, pe care oamenii le folosesc de mii de ani. În Forever, dispunem de o gamă bogat de produse apicole, fiecare dintre ele având o valoare deosebită în menținerea echilibrului și stării de sănătate de zi cu zi.

Mierea, mai mult decât un îndulcitor natural
delicios

Albinele culeg nectarul din flori și îl duc în stup, unde este consumat, digerat și regurgitat sub formă de miere. Culoarea și aroma variază mult în funcție de zonele de unde nectarul este colectat și de tipul de flori de pe care este preluat. Mierea conține doar urme de vitamine și minerale, dar este bogată în compuși botanici bioactivi. Cu cât culoarea mierii este mai închisă, cu atât conține mai mulți agenți pentru menținerea sănătații, datorită culturilor de unde albinele colectează nectarul, conform unui studiu condus de Universitatea din Illinois și publicat în Science Daily.

Mierea de calitate conține cantități mai mari de compuși botanici și antioxidanți importanți, precum compuși fenolici și flavonoizi, esențiali pentru sănătate. Multe companii preferă să combine mierea pură cu diverse tipuri de siropuri, pentru a oferi un preț mai bun pe piață. Alege mierea ca alternativă pentru zahăr ori de câte ori ai ocazia.

miere de albine pe paine

Cumpara Forever BEE HONEY! Click aici !

Propolisul protejează și întărește organismul


Propolisul este un material rășinos pe care albinele îl folosesc să își construiască stupul. Este făcut din mugurii conurilor de brad și ai altor copaci coniferi și are proprietăți protectoare naturale pentru organism. Propolisul este, de altfel, cel care protejează mierea împiedicând pătrunderea bacteriilor și microbilor în stup.

Specialiștii au demonstrat că propolisul conține peste 300 de compuși esențiali pentru buna funcționare a organismului. Este bogat și în flavonoizi, același tip de nutrienți care se regăsesc și în fructe și legume. Este consumat de oameni de mii de ani și continuă să fie un aliment extrem de valoros pentru sănătate.

Lăptișorul de matcă sprijină sănătatea și longevitatea

Este o substanță gelatinoasă pe care albinele o produc pentru a hrăni larvele în primele zile după eclozare. Așa cum arată și numele, acesta este singurul tip de hrană al albinei matcă (regină). Matca are o durată de viață între 2 și 3 ani, în timp ce albinele muncitoare trăiesc aproximativ 6 săptămâni. Secretul longevității reginei albinelor constă în lăptișorul de matcă. De aceea este folosit intens atât în industria frumuseții, cât și ca aliment și supliment, datorită proprietăților hrănitoare extrem de valoroase.

Cumpara Bee Propolis! Click aici!

Polenul, un superaliment natural

Polenul a intrat din ce în ce mai mult în atenția cercetătorilor, care au descoperit numeroase proprietăți benefice pentru organism, datorită conținutului bogat de compuși activi, printre care și aminoacizi, proteine, antioxidanți și lipide. Nivelurile acestora variază atât în funcție de tipul de plantă de unde a fost colectat, cât și de sezonul în care a avut loc polenizarea.

Cumpara Bee Pollen! Click aici !

Cum să alegi corect produsele apicole

Cu numeroasele oferte de pe piață, a devenit din ce în ce mai dificil să îți dai seama care este cel mai bun produs apicol pentru tine și familia ta și care produse sunt cu adevărat 100% naturale și pure. Chiar și cele mai mici detalii, precum regiunea în care trăiesc albinele, tipurile de flori pe care le polenizează și ingredientele folosite în produsul finit au impact asupra calității nutriționale a produselor apicole. Iată câteva lucruri esențiale la care trebuie să te uiți atunci când cumperi produse apicole, pentru a te asigura că beneficiezi de tot ce este mai bun de la albine:

Miere – pentru a cumpăra o miere de calitate, secretul constă în a urmări să fie atât naturală, cât și pură. Asigură-te că mierea pe care o cumperi nu este diluată cu alte siropuri – este un truc la care apelează multe companii pentru a-și mări profiturile. Mierea se comercializează într-o mulțime de culori. Acestea nu sunt indicatori ai calității sau purității mierii, ci mai degrabă reflectă zonele și tipurile de plante folosite în producerea ei.

Suplimente alimentare – ingredientele naturale, de calitate sunt baza oricărui supliment bun. Citește cu atenție eticheta produselor pe care le cumperi și asigură-te că ingredientul principal se regăsește în cea mai mare proporție.

Nu lăsa să treacă nicio zi fără să-ți bucuri organismul cu nutrienți valoroși extrași direct din stup – poți opta pentru întreaga gamă de apicole – polen, propolis, lăptișor de matcă și miere – în rutina ta zilnică, deoarece acționează sinergic pentru bunăstarea zilnică a organismului.

Cumpara ACUM produse apicole cu redecere de 15% ! Click aici !

Acest articol este făcut în totalitate de echipa Forever România. Pentru a află mai multe informații despre compania Forever dar și despre produselor lor va invităm să citiți acest blog.


2 Comments

Ionica · November 12, 2019 at 11:21 am

Interesant!

    Danut Bontas · December 3, 2019 at 12:26 pm

    🙂 Ma bucur ca ti-a placut !

Comments are closed.

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?