Calendarul succeselor si bucuriilor Forever continua si in luna noiembrie, cand rasplatim toate comenzile generoase care sustin si promoveaza stilul de viata Forever. Tu alegi sa te simti si sa arati mai bine si noi te premiem, astfel:

Pentru fiecare comanda de cel putin 2 p.c. plasata in perioada 1-30 noiembrie primesti cadou un protecting day lotion din partea noastra si transport gratuit (pentru comenzile plasate online pe site-ul forever – click aici)

AFLA MAI MULTE DESPRE PROCTECTING DAY LOTION ! CLICK AICI !

Ce trebuie sa stii despre campanie?

•    Este disponibila atat in depozite, cat si online si la Tel Verde, in limita stocurilor disponibile de protecting day lotion.
•   Este valabila pentru toate modalitatile de plata existente pe site (online, ramburs si BRD).
•   Nu se cumuleaza cu alte campanii.
•   Pentru produsul oferit cadou nu se acorda puncte credit si nici contravaloarea in bani.
•   Produsul oferit cadou are un termen de valabilitate de trei luni. 

Protecting Day Lotion

protecting day lotion promotie
sursa: FOREVER LIVING PRODUCTS

Protecting day lotion este unul dintre cele mai cautate si valoroase produse de ingrijire a tenului din gama Forever si o crema de fata ideala pentru ingrijirea specifica sezonului rece, oferind pielii toate ingredientele de care are nevoie pentru a face fata frigului si provocarilor acestui sezon.

Atat pretul acestui produs (187.32 Ron la PRV), cat si ingredientele selectionate si tehnologiile avansate folosite in crearea ei o demonstreaza zilnic, pe chipul a zeci de mii de femei si barbati din toata lumea.

Contine peste 20 de ingrediente atent selectionate si combinate, pentru efecte maxime de hidratare, hranire, catifelare si stralucire. In plus, protejeaza pielea de efectele nocive ale razelor UVA si UVB, cu agenti minerali de protectie solara cu spectru larg (SPF20).


Este un singur produs, dar beneficiile pentru piele sunt nenumarate, si reprezinta una dintre cele mai recomandate creme de fata pe timp de iarna, cand ultravioletele isi fac resimtita prezenta la fel de mult ca in orice alt sezon.

Daca iti doresti sa incerci PROTECTING DAY LOTION poti beneficia de 15% reducere cu acest link.

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?