Microbiomul uman, care cuprinde aproximativ 1000 de specii și 100 de trilioane de bacterii, este acum considerat a fi un „organ virtual” responsabil nu numai pentru sănătatea intestinală, ci și pentru răspunsul imun, absorbția de vitamine și minerale, performanța atletică și chiar funcțiile cognitive. Aflam ce sunt probioticele si cum poarta un rol vital in sanatatea organismului nostra cu accente mari pe aparatul digestiv.

Importanta probioticelor

Pentru a crea suplimente eficiente de probiotice, este esențial să utilizați tulpini cercetate specifice pentru beneficii specifice pentru sănătate. Deoarece tulpinile pot fi potrivite funcțiilor pe care le susțin, pot fi de încredere doar organisme sigure, stabile și documentate clinic.

Una dintre cele mai importante tulpini de Lactobacilli prezentate în numeroase studii clinice umane, LP-DG® (Lactobacillus) are caracteristici unice care susțin sănătatea intestinelor prin reînnoirea și reechilibrarea microflorei intestinale afectată de o alimentație precară, stres, probleme digestive și antibiotice. tratament.

ALEGE UN STIL DE VIATA SANATOS! CLICK AICI !

Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B contine sase tipuri de bacterii benefice, selectate pentru abilitatea lor de a ajunge la destinatia dorita din corp – intestinul gros. Forever Active Pro-B este suplimentul perfect de bacterii benefice, de calitate inalta, care te ajuta sa suplimentezi flora intestinala si te sustine in obiectivele tale privind dieta si stilul de viata.

Ai grijă de sănătatea ta cu FOREVER ACTIVE PRO-B! CLICK AICI !

Fiecare lant de bacterii este supus unor teste serioase si a fost selectat datorita abilitatii de a nu fi afectat de acizii gastrici, pentru o livrare optima la nivelul intestinului.

Forever Active Pro-B nu necesita refrigerare, dar, pentru a asigura beneficii optime, capsulele sunt pastrate intr-un ambalaj unic, care controleaza umiditatea si protejeaza toata bunatatea acestui supliment.

Produsul nu contine alergeni si este potrivit si pentru vegetarieni.

FOREVER ACTIVE PRO-B de la FOREVER LIVING PRODUCTS

Forever Active Pro-B

Ai grijă de sănătatea ta cu ACTIVE PRO-B! CLICK AICI !

Forever Active Pro-B – face parte din categoria suplimentelor naturale FOREVER LIVING PRODUCTS. Va invitam sa aflati mai multe despre bauturile nutritive care sustin sanatatea aparatului digestiv. Click AICI!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?