Gelul de aloe vera de la Forever lubrifiaza cele mai sensibile epiderme cu ajutorul a 3 “muschetari”.

Muschetarul nr. 1: Aloe Vera Gelly

aloe vera gel. crema pentru leziuni cutanate 
muschetar 1
Aloe Vera Gelly

In trecut, Aloe vera era intrebuintata pentru tratarea leziunilor cutanate minore. In multe gospodarii, planta crescuta in ghiveci era folosita ca prim-ajutor pentru arsuri.

Aloe Vera Gelly calmeaza leziunile cutanate minore. De asemenea, poate fi aplicat pe piele inaintea tratamentelor ultrasonice sau dupa electroliza.

Hair-stylistii folosesc produsul pentru protectia scalpului inainte de vopsiri si ondulatii permanente. In dulapiorul din baie, in trusa de prim-ajutor, in bucatarie, in tabara, Aloe Vera Gelly este util oriunde, fiind companionul ideal al pielii care are nevoie de ingrijire atenta.

Cumpara Aloe Vera Gelly ! Click aici !

Muschetarul nr. 2: Aloe Moisturizing Lotion

Aloe moisturizing lotion - crema pentru instensa hidratare de la Forever Living Products 
muschetar 2
Aloe Moisturizing Lotion

Capriciile vremii, vantul, factorii poluanti isi lasa zi de zi amprenta asupra pielii. De acum, veti putea combate aceste efecte cu excelenta emulsie Aloe Moisturizing Lotion.

Aceasta emulsie unica are proprietati umectante si hidratante exceptionale. Contine colagen si elastina pentru mentinerea aspectului neted, moale si suplu al pielii, contribuind la pastrarea unui pH echilibrat.

Cu o consistenta mai densa decat Aloe Lotion, Aloe Moisturizing Lotion este ideala pentru refacerea hidratarii cutanate si reda pielii aspectul moale, matasos.

Aloe Moisturizing Lotion este excelenta pentru ingrijirea fetei, mainilor si corpului, contribuind la contracararea efectelor poluarii si agresiunii factorilor de mediu. In cazul aplicarii machiajului, aceasta se poate realiza numai dupa absorbtia completa a emulsiei.

Cumpara ACUM Aloe Moisturizing Lotion ! Click aici!

Muschetarul nr. 3: Aloe Heat Lotion

La sfarsitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. Nu-ti mai intinde muschii decat pentru a pune mana pe tubul de Aloe Heat Lotion!

Aloe Heat Lotion foloseste puterea efectelor de incalzire si racorire ale gelului de Aloe vera stabilizat 100%, Mentholului si Eucaliptului, combinate cu uleiuri emoliente, pentru a calma si a relaxa.

Aceasta emulsie cu efect emolient contine agenti cu puternic efect de incalzire locala, ce o recomanda drept  produsul ideal pentru masaj  in cazul suprasolicitarii musculare, oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion poseda un pH echilibrat si are actiune lubrifianta, fiind special  realizata pentru masaje cat mai relaxante. Capacitatea de penetrare in profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la indepartarea rapida a durerii aparute ca urmare a tensiunilor musculare. Aloe Heat Lotion este foarte recomandata dupa efectuarea exercitiilor fizice sau antrenamentelor intense.

Aloe Heat Lotion crema pentru dureri de spate si masaj al muschilor. Crema ce se poate folosi si pentru dureri de cap. 
muschetar 3
Aloe Heat Lotion

Cumpara acum Aloe Heat Lotion! Click aici !

Doresti sa afli mai multe despre Compania Forever si despre produse? Click aici ! Deja cunosti aceste produse si iti doresti sa afli mai multe despre cum sa faci aceasta activitate atunci click aici.

Vrei sa stii cum poti sa cumperi fiecare produs cu 15% reducere pe viata? Atunci lasa-ne un e-mail!

[contact-form-7 id=”195″ title=”Contact form 1″]

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?