A avea osteoporoză înseamnă că organismul îi lipsește anumite substanțe nutritive cheie sau nu este în măsură să le asimileze pentru a menține oasele sănătoase.

Fiind diagnosticat cu osteoporoză ar necesita un tratament cu medicație, dar organismul are încă nevoie de anumite vitamine și minerale pentru a ajuta la absorbția de nutrienți necesari pentru a construi oase puternice, astfel încât dacă aportul alimentar lipsește, atunci suplimentarea merită luată în considerare.

Pe locul 1 – Calciu

Calciul este unul dintre cele mai importante suplimente pe care le puteți lua dacă aveți riscuri sau suferiți deja de osteoporoză, de fapt este recomandat pentru majoritatea femeilor care urmează tratament.

Corpul tau are trebuie sa fie capabil sa primeasca suficient calciu prin alimentatia ta, dar daca nu există multe oferte de calciu în aceste zile. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți că organismul dvs. nu absoarbe suplimente de calciu în același mod.

Calciul chelat, cum ar fi citratul de calciu, lactatul de calciu sau gluconatul de calciu sunt mai ușoare pentru organism insa, carbonatul de calciu pe de altă parte este relativ ieftin și conține doar 40% calciu elementar.

Vitamin D


Această vitamină de importanță vitală este crucială pentru a ajuta organismul să absoarbă calciul și este, prin urmare, un alt supliment recomandat majorității femeilor care urmează tratament in cazul diagnosticarii cu osteoporoză.

Este foarte dificil să obțineți suficientă vitamina D numai din surse alimentare, deși este prezentă în peștele gras, ouă, unele produse din carne de porc și ficat de miel.

Cea mai bună metodă de obținere este prin expunerea pielii la soare, dar în lunile de iarnă este aproape imposibil să obții suficient.

Acest lucru ne lasă la un risc ridicat de deficiență și, prin urmare, este recomandat să luați cel puțin 10 micrograme (400IU) supliment pentru a vă asigura că veți primi cantități suficiente de vitamina D.

Magneziu


Magneziul lucrează îndeaproape cu calciul pentru a menține oasele puternice și sănătoase.

Alimentele bogate în magneziu includ pâine cu cereale integrale, legume și nuci de culoare verde închis sau puteți opta pentru un supliment.

Este important de menționat că stresul asupra organismului, nu doar emoțional, ci și cel generat de exerciții fizice intense și de expunerea la toxine, cum ar fi fumatul și alcoolul epuizează corpul de magneziu intr-un ritm accelerat.

Vitamina K


Vitamina K funcționează pentru a ajuta calciul să se lege de oasele tale.

De asemenea, este important să rețineți că administrarea de vitamina K poate interfera cu medicamente care subțiază sângele, cum ar fi warfarina.

Prin urmare, este foarte recomandat să vorbești întotdeauna cu medicul înainte de a-ți crește aportul de vitamina K.

Cum ne protejam de viitor?

E important sa intelegem urmatorul aspect: sanatatea ne costa. Acum dvs. decideti cat.

E bine de inteles faptul ca e mult, mult, mult mai usor sa previi decat sa combati si in cele din urma mult mai ieftin.

Lasa-ti un comentariu cu pararea voastra 🙂 E mai usor sa previi decat sa combati? Dar din punct de vedere financiar?

FOREVER CALCIUM

Forever Calcium
sursa: Forever Living Products

Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, in proportie de 100%.

Doza zilnica de Forever Calcium, cu aroma placuta de vanilie, contine 800 mg calciu in asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximiza absorbtia calciului.

Doua tablete la micul dejun si doua la cina constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

Cumpara FOREVER CALCIUM ACUM! CLICK AICI !

Forever Nature Min

sursa: Forever Living Products

Cu Nature-Min, organismul tau va putea beneficia acum de nutrienti extrasi din adancul marilor.

4% din masa corpului este constituita din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obtine din hrana sau suplimente alimentare.

Forever Nature-Min este o formula avansata, ce reuneste forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbtie maxima. Produsul ofera minerale si microelemente in proportii perfect echilibrate, pentru eficienta maxima.

Utilizand forme minerale chelatate, obtinute in urma sedimentarii plantelor si animalelor marine pe fundul marilor, produsul Nature-Min furnizeaza majoritatea mineralelor existente in corpul uman.

Mineralele indeplinesc trei functii :

1.  Unele, cum ar fi calciul, fosforul si magneziul, sunt constituenti ai oaselor si dintilor.

2.  Altele, sub forma de saruri solubile, contribuie la controlul compozitiei fluidelor si celulelor.

3. Fierul si hemoglobina indeplinesc alte sarcini vitale. Ele colaboreaza cu enzimele si proteinele, substante necesare producerii si eliberarii de energie.

Forever Nature-Min este o excelenta cale de a furniza organismului mineralele si microelementele de care are nevoie, pentru un stil de viata  sanatos si echilibrat.

Cumpara FOREVER NATURE MIN ! Click aici !

Vrei sa afli mai multe despre produsele FOREVER? Trimite-ne un mesaj aici si garantam profesionalism.

Mai mult daca esti o persoana descurcareata si iti plac conturile online, poti obtine intre 15 si 35 % reducere la orice produs FOREVER LIVING pe viata. Uite aici.

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?