Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sanatatea. Stiinta ne ofera azi o intreaga lista cu beneficiile aduse de cea mai utilizata vitamina. Forever absorbent C este ajutorul tau de nadejde.

Direct la subiect. Ce face FOREVER ABSORBENT C?

  • Antioxidant puternic, face parte din sistemul de aparare al organismului fata de efectele nocive ale radicalilor liberi.
  • Supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.
  • Necesar pentru mentinerea integritatii tesutului conjunctiv.
FOREVER ABSORBENT C. COMBATE RACEALA
SURSA: FOREVER LIVING PRODUCTS

VITAMINA C SI FOREVER ABSORBENT C

Vitamina C este hidrosolubila. Intrucat corpul uman nu are capacitatea de a produce vitamina C, ea trebuie luata din hrana sau suplimente precum Forever Absorbent-C.

Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este mai mult decat evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg de vitamina C. Stresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Urmarile deficientei sunt fragilitatea vaselor capilare si sangerarea gingiilor.

Pentru a ne asigura ca cele 60 mg de vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am adaugat 500 mg de tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta. Cercetarile arata ca fibrele solubile pot contribui la mentinerea nivelul colesterolului din sange in  limite normale.

Absorbent-C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv exceptional, ce combina doua substante nutritive vitale. Compozitia produsului, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta un sistem de livrare eficace a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din fiecare tableta. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru mentinerea sanatatii.

PONT: Vitamina C se descompune sub actiunea luminii, caldurii si bineinteles a apei si aerului. Cumpara pentru cateva saptamani si pastreaza suplimentele intr-un loc racoros, cu fara prea multa lumina si uscat.

CUMPARA ACUM FOREVER ABSORBENT C ! CLICK AICI !

Vrei sa afli mai multe despre compania FOREVER si despre produsele lor? Atunci click aici!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?