sursa: FLP ROMANIA

Stim ca ai auzit de Aloe Vera Gel, de produsele Forever Living, care dau rezultate uimitoare pentru foarte multe persone, de compania care vinde suplimente de 40 de ani de zile si este in top international, da suntem siguri ca ati auzit de FOREVER LIVING PRODUCTS.

Daca te-ai gandit vreodata sa incerci produsele FOREVER si nu avei un stimulent destul de bun, atunci citeste in continuare si vei afla de ce merita azi sa faci parte din FAMILIA FOREVER.

Incepand de astazi dam startul ofertelor speciale Forever de sfarsit de an. Editie limitata de sarbatori, unice si personalizate Forever, toate surprizele noastre sunt gata sa ajunga la voi.

Astfel, in perioada 9-16 decembrie, va asteptam pe foreverliving.ro, cu urmatoarele surprize:

1. Pentru orice comanda de cel putin 60 Euro (fara TVA), iti oferim cadou o pereche de manusi personalizate Forever cu functie tactila pentru telefon, editie limitata.      

sursa: FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA

2. Pentru orice comanda de cel putin 100 Euro (fara TVA), iti oferim cadou un termos personalizat Forever rosu sau portocaliu si un accesoriu tip inel pentru telefon.

sursa: Forever Living Products Romania

Sarbatoreste FOREVER

Pentru cei ce vin prima data in echipa FOREVER…

sursa: Forever Living Products ROMANIA

Sarbatorile sunt tot mai aproape si este timpul sa te bucuri de surprizele Mosului Forever!

Pentru fiecare comanda plasata online, pe foreverliving.ro, care contine oricare dintre pachetele Forever – Touch of Forever, Forever Have Kit, Must Try Kit, C9, F15 sau Vital5 iti oferim cadou o geanta Forever F.I.T. verde sau albastra, pana la epuizarea stocurilor.

Bine de stiut:

  • Oferta este doar pentru comenzile NC (adica un nou consumator la prima lui comanda) si este valabila incepand de astazi, 9 decembrie, pana la epuizarea stocului produselor promotionale oferite cadou. 
  • Oferta este valabila doar pentru comenzile online, pe foreverliving.ro Oferta este valabila pentru toate modalitatile de plata disponibile pe site.
  • Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte aflate in derulare. 
  • Cadourile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.
  • Optiunea de livrare “pick-up point” nu este valabila pentru aceasta oferta.

AFLA MAI MULTE DESPRE FOREVER LIVING PRODCUTS ! CLICK AICI!

Esti un potential client international? Atunci uite cateva link-uri pentru a obtine o reducere de 15% la orice produs FOREVER LIVING PRODUCTS!

ROMANIA! Click aici!

Belgium: Click aici!

The Netherlands: Click aici!

Luxemburg: Click here!

Website international: Click aici!

Sarbatori frumoase si succes Forever!


1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?