Timpul nu trece neobservat și nu cruță pe nimeni. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea își pierde treptat din elasticitate și astfel apar ridurile, mușchii nu mai sunt la fel de fermi, iar articulațiile se rigidizează. Nu îmbătrânim, însă, cu toții la fel, iar vestea bună este că depinde în mare măsură și de noi ce semne lasă timpul pe chipurile și pe trupurile noastre.

S-a demonstrat că luând colagen, acesta reduce aspectul ridurilor profunde, crește flexibilitatea și hidratarea pielii, și ajută la mentinirea sistemului osos și muscular, de aceea firming complex conține o cantitate generoasă de colagen marin. Consumându-l cu regularitate veți putea observă îmbunătățirile care apar.

Pentru că pielea este cel mai mare organ al corpului, primele și cele mai vizibile semne ale îmbătrânirii se observă la nivel cutanat. Responsabilă de acest lucru este reducerea cantității de colagen, a cărui producție scade începând cu vârsta de 25 de ani. Nivelul de colagen din organism poate fi afectat și de factori externi precum poluarea, radicalii liberi, fumatul, consumul excesiv de zaharuri sau expunerea prelungită la soare. De aceea, suplimentarea din surse externe poate fi necesară după depășirea acestei vârste.

firming complex - supliment destinat frumusetii pentru femei si barbati
sursa: Forever Living Products Romania

CUMPĂRĂ FIRMING COMPLEX! CLICK AICI!


Acest supliment alimentar este dedicat atât femeilor, cât și bărbaților.

Primul supliment Forever destinat exclusiv frumuseții te va ajută să te concentrezi asupra tuturor aspectelor ce țin de îngrijirea pielii și îți va susține rutina antiimbatranire din toate perspectivele.

CUMPARA FIRMING COMPLEX! CLICK AICI!

Tabletele noastre firming complex conțîn un amestec brevetat din concentrat de pepene galben franțuzesc, fitoceramide și colagen marin. Fitoceramidele puternice extrase din grâu refac nivelul cutanat natural al ceramidelor. Acestea joacă un rol crucial în menținerea hidratarii pielii.

S-a demonstrat că administrarea orală a colagenului reduce ridurile profunde și sporește flexibilitatea și hidratarea cutanata, de aceea am adăugat colagen marin în acest supliment.

Și nu în cele din urmă, vitamina C contribuie la reducerea oboselii și la sinteză normală a colagenului. Vorbim despre descoperiri revoluționare în industria antiimbatranire și de un adjuvant perfect pentru firmig serum.

Citește mai multe aici despre beneficiile vitaminei C! Click aici !

Firming Complex de la Forever Living Products

Firming Complex - Supliment pentru frumusete
Firming Complex

În Forever știm că frumusețea înseamnă mai mult decât îngrijirea pielii. Începe de la nutriție și, de aceea, am creat infinite firming complex, primul supliment dedicat frumuseții, cu o formulă pe bază de colagen marin hidrolizat și extracte din plante, pentru o abordare din mai multe unghiuri. Amestecul brevetat infinite din formula produsului conține:

  • Concentrat de pepene galben din Franța – este o sursă importantă de vitamine antioxidante și superoxid dismutază.
  • Ceramide – sunt componenta principală a straturilor superioare ale epidermei. Sunt lipide bioactive care pot fi extrase din plante precum grâul, soia și orezul.
  • Vitamina C și biotină – susțin formarea sănătoasă a colagenului și potențează beneficiile acestuia.
  • Colagen marin hidrolizat – conține aminoacizi precum glicina, lizina și prolina.

CUMPĂRĂ FIRMING COMPLEX ACUM! CLICK AICI!

Pe scurt:

  • Primul supliment Forever destinat exclusiv frumuseții
  • Sistem avansat de îngrijire a pielii
  • Lupta împotriva îmbătrânirii din interior spre exterior
  • Conține colagen marin, esențial în reducerea ridurilor profunde și hidratarea cutanata
  • Fără Gluten

Firming Complex face parte din Trusa infinite by Forever iar mai jos aveți o descriere făcută de Holly Stout – Director Dezvoltare de Produse

Cumpără acum produse Forever cu reducere cuprinsă între 15 și 35% de pe site-ul lor! Click aici!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?